Bestuurslid gezocht voor afdeling Waalre!

15 juni 2020

Voor het bestuur van de afdeling PvdA Regio Eindhoven zijn we op zoek naar een bestuurslid met een sociaaldemocratisch hart voor de ‘portefeuille Waalre’. Het regiobestuur kent een vertegenwoordiger uit iedere gemeente in het bestuur.

We zoeken iemand met wortels in de lokale afdeling, en de wil én tijd om naast de bestuurstaken actief te zijn op activiteiten die worden georganiseerd door de regio. Het bestuurslid met de portefeuille Waalre, is primair verantwoordelijk voor de verbinding tussen het afdelingsbestuur en de Waalrese leden en gemeenteraadsfractie in Waalre. Bestuurslid zijn in onze afdeling is een hands-on-functie. Dus niet alleen vergaderen, maar vooral ook doen: aanjagen, organiseren en verbinden. Het bestuurslid voert o.a. de functioneringsgesprekken met de fractieleden. Ook heeft het bestuurslid een taak in de (onderlinge) communicatie en een speciale rol bij het verwelkomen van nieuwe leden.

Verder doet de veelheid van onderwerpen aan de bestuurstafel een beroep op zijn/haar inlevingsvermogen, betrokkenheid en de wil om in een team te functioneren.
Deze functie vergt enkele uren per week. Zes maal per jaar overlegt het voltallige bestuur.

Procedure:
Voor vragen kun je je richten tot de secretaris Erik van der Werff ([email protected]). Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 30 juni 2020. Het bestuur maakt graag kennis met geïnteresseerden. Uiteindelijk wordt het nieuwe bestuurslid door de Algemene Ledenvergadering benoemd.

 

Waar ben je naar op zoek?